EnergiaKaivos hankkeen työpaja


Event Details

  • Date:

Kutsu työpajaan ja kaivosvierailulle ti 21.8. klo 12-17

Pyhäsalmen kaivos on ainutlaatuinen toimintaympäristö, jossa lämpötila pysyy tasaisena ympäri vuoden. Kaivostoiminnan loppuessa tiloille ja sen tarjoamille mahdollisuuksille on löydetty monenlaisia uusiokäyttömuotoja. Tunnistettuja kohderyhmiä ovat mm. energiaintensiiviset alat, kuten puutavaran kuivaus ja kalankasvatus, mutta myös matkailuun, asumiseen ja elämyspalveluihin liittyvät toiminnot. Edullisen  energian lisäksi geoterminen lämpö tarjoaa kansainvälisiä mahdollisuuksia palveluita ja teknologioita tarjoaville yrityksille. Tervetulleita ovat myös ”open call”-tyyliset ehdotukset ja ideat!

Työpajan ensisijaisena kohderyhmänä ovat edullisesta energiasta kiinnostuneet yritykset ja muut toimijat, tai geotermisen energian käyttöön teknologioiden tai palveluiden tarjoajat. Seuraava työpaja järjestetään Pyhäjärven kaupungintalolla ja työpajojen yhteyteen järjestetään kaivosvierailu halukkaille, huomioi erillinen ilmoittautuminen! Tervetuloa ideoimaan, ehdottamaan ja kyselemään!

Kutsua toivotaan levitettävän asiasta mahdollisesti kiinnostuneille yrityksille.

Ilmoittautumiset 16.8. mennessä ja lisätiedot: https://www.webropolsurveys.com/S/5895DAC7A99A3E89.par  tai katariina.ala-rami@oulu.fi

Yhteistyöterveisin,

Katariina Ala-Rämi

——————————————————

Katariina Ala-Rämi, Oulun yliopisto

tel. +358 50 3509471

e-mail katariina.ala-rami@oulu.fi